berichtje van Oscar uit surie !!! :D
07 April 2007 | Suriname, Paramaribo
miss al mijn vrienden in nederland
van ochtend heb een vogel gekregen.
van een meneer op de markt.
Die vogel ga ik heeeeel mooi leren fluiten hoop ik .!
Ik zie iederren met een vogelkooi rond lopen. {zelfs in winkels}.
Ben ook al een dag naar schoool geweest heb al veel vrienden gemaakt.
Ik ben de enige witte op school en er zitte 2 kinderen in mijn klas van 16 jaar die zijn 2 keer zo groot dan ik. aaaaaaaa :P:P:P:P ik schok wel.
ik woon nog niet in de wilhelminastraat pas over 2 weken :-{.
de muskieten vinden mij erg lekker ben al veel keer gestoken. wij doen een wedstrijd wie de meeste keer is gestoken! ik lig op kop.
ik zoek nog een naam voor mijn vogel???
wie weet nog een mooie naam.
:P:P gr. oscar :P:P
tot gauw mzzl
van ochtend heb een vogel gekregen.
van een meneer op de markt.
Die vogel ga ik heeeeel mooi leren fluiten hoop ik .!
Ik zie iederren met een vogelkooi rond lopen. {zelfs in winkels}.
Ben ook al een dag naar schoool geweest heb al veel vrienden gemaakt.
ik woon nog niet in de wilhelminastraat pas over 2 weken :-{.
ik zoek nog een naam voor mijn vogel???
wie weet nog een mooie naam.
:P:P gr. oscar :P:P
tot gauw mzzl
09 April 2007 - 08:36
Maico:
Hoi Oscar,
Ik ben blij dat je al zo snel vrienden hebt gemaakt. Leuk dat je op jouw nieuwe school "computerles" mag gaan geven. Ik heb een leuke naam voor je vogel,: KROELIE.
Ik ben benieuwd hoe jij je vogel gaat noemen. Laat je dat dan even weten?
Groeten van Maico -
09 April 2007 - 16:27
Bram:
Eej Oscar
Gaat het goed daar in Suriname?
Ik hoop het wel.
Leuk dat je daar zo snel al vrienden hebt.
Meschien een nieuwe naam voor je vogel: Benno. :D:D
Ik hoop je snel te spreken.
Groetjes Bram -
10 April 2007 - 19:32
Neef Dennis:
Hey hallo daar!!!!
Oscar; ik denk dat je die vogel niet moet leren fluiten maar om muggen te vangen. Je moet m dan ook gewoon een hele gevaarlijke naam geven iets van Terminator, Rocky Balboa, Arnold Schwarzenegger, Jean Claud van Damme of Bob de Verbouwer. Want dat schrikt die beesten msschien ook wel af.
verder heel grappig die verhalen van jullie op deze manier te kunnen volgen. ben ook heel benieuwd naar de foto's.
groetjes dennis en kirsten -
13 April 2007 - 12:48
Nelleke:
hee die oscar
kun je daar ook je wollen muts dragen of is dat nou net effe te warm?
een naam voor je vogel ik dacht aan Noordwijk misschien is KEUN wat of habbobird
het is nu eindelijk een beetje warmer. dus dit weekend maar eens zand happen op het strand. je prachtige blauwe band ligt op de tafel hier voor mij plus certificaat ik stuur het snel op/moet er nog iets bij heb je ergens zin in??
wat leuk dat er van die grote kerels in je klas zitten net zoiets als carl denk ik 2 x zo groot als jij.............
dikke knuffel groeten aan bea en carrie
nelleke
do zit nog op school maar zal zeker mailen. -
13 April 2007 - 12:49
Nelleke:
hee die oscar
kun je daar ook je wollen muts dragen of is dat nou net effe te warm?
dikke knuffel groeten aan bea en carrie
nelleke
do zit nog op school maar zal zeker mailen.