voor het eerst internetten in intenetcafe - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van familiedekruijf - WaarBenJij.nu voor het eerst internetten in intenetcafe - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van familiedekruijf - WaarBenJij.nu

voor het eerst internetten in intenetcafe

Blijf op de hoogte en volg

13 April 2007 | Suriname, Paramaribo

Lieve mensen,
Het is rond 7 uur in de avond en eindelijk de weg gevonden naar een cyber.
Het ziet er allemaal een beetje morsig uit.
Terwijl ik aan het typen ben krijg ik plakvingers.
De volgende keer neem ik mijn flesje " glassex" maar mee.
Alle gekheid op een stokje, het is hier wennen.
Toch is alles weer zo anders als ik mij heb voorgesteld.
Het werk wat ik hier ga doen is mijn ding.
Bij aanvang ben ik mij rot geschrokken over de leefomstandigheden van deze verstandelijkgehandicapten kinderen.
Het project is echt een goed intiatief.
Ik hoop dan ook van harte dat ik mijn bijdrage aan dit project kan leveren.
Oscar en Carry lijken hun draai gevonden te hebben.
Carry is al door verschillende mensen benadert om allerlei projecten op te zetten. Dus er is genoeg werk aan de winkel.
Van de week ga ik proberen om wat foto's te plaatsen zodat alles wat meer gevisualiseerd kan worden.
Verder is de collega die hier de afgelopen 6 maanden heeft gezeten alles aan het overdragen.
Zij stopt volgende week dus dan kunnen wij in ons huis.
We missen jullie allemaal, dus laat wat van je horen!!
Veel liefs van de 3 muskatiers.

• 13 April 2007 - 10:18

Bram En Familie:

Hallo 3 muskatiers,

Leuk om wat van jullie te horen.
    Fijn dat jullie in jullie huis kunnen.
    Succes met al het werk!
    Ik mis Oscar heel erg.

Groetjes van Familie en Bram

• 13 April 2007 - 10:58

Mike Robert Luuk:

Wat leuk om iets van jullie te horen en te zien mooi huis hoor. We zijn begonnen met trainen bij rob van der hoorn leuke ploeg. Vraagje hoe is die training daar?

groetjes mike luuk en de meester robert

• 13 April 2007 - 16:48

Elly:

Hoi Bea,
    fijn dat jullie volgende week naar de Wilhelminastraat kunnen gaan.
    Het is hier heerlijk warm, zonder jas op de fiets naar huisbezoek, het is zeker 25 graden, bijna net zo warm als bij jullie. Alleen niet zo zweterig. Hoe bewegen jullie je voort. Lopend of met de fiets?
    Hoe vind je het? Loop je niet te kicken?
    Groeten Elly

• 14 April 2007 - 12:05

Marry,jack,maarten:

hallo Alledrie,
    bij ons de buitentemperatuur rond de 20,dus veel drukte in ons dorp en op de stranden.
    goed om te horen ,dat jullie jullie draai al gevonden hebben.wij wensen jullie veel plezier en goede leermomenten toe.Succes met de dingen,die jullie ondernemen.
    groeten

• 15 April 2007 - 09:37

Bernardien En Fam:

Dit is de derde poging om informatie naar jullie te krijgen. Iedere keer raak ik het kwijt: ik ben een echte digibeet.
    Ik hoopdat jullie snel in jullie huis kunnen dan kun je een beetje gaan settlen. Hier zomerweer.Op 24 april informatie middag voor project leuntje en leen.

• 15 April 2007 - 09:42

Bas:

lieve carry en bea en oscar,
    ik hoop dat jullie lekker kunnen slapen.en dat jullie goed kunnen eten zonder te knoeien. carry je kaart is heel mooi.kusjes van bas

• 15 April 2007 - 14:35

Ellen:

Hello..
    Nu, lekker dat jullie volgende week kunnen verhuizen naar de Wilhelminastraat...nog een tip tegen de jeuk: niet krabben (haha) maar helpt echt of Shiling oil..verkrijgbaar bij elke Chinese supermarkt :)
    Groeten uit zonnig Den Haag
    Ellen