het was gisteren heeeel leuk!!
22 April 2007 | Suriname, Paramaribo
Gisteren zijn wij terug gekomen uit Galibie
Dat is een strand waar allemaal Waterschildpadden komen om eieren te leggen.
en ik heb ook een heeeeeeeeeeeel lief aapje
mogen vast houden.
Verder heb ik daar een wurgslang, en een luiaard , en een wasbeertje , en 14 papegaaien gezien.
De schildpadden heb ik eieren zien leggen.
Heb nog een nieuw vriend gemaaktlekker gezwommen met hem.
overmorgen moet ik naar school, dan schrijf ik jullie snel hoe het daar gaat.
lieve groeten van oscar en ook de groeten van me moeders :-}
Dat is een strand waar allemaal Waterschildpadden komen om eieren te leggen.
en ik heb ook een heeeeeeeeeeeel lief aapje
mogen vast houden.
De schildpadden heb ik eieren zien leggen.
Heb nog een nieuw vriend gemaaktlekker gezwommen met hem.
overmorgen moet ik naar school, dan schrijf ik jullie snel hoe het daar gaat.
lieve groeten van oscar en ook de groeten van me moeders :-}
22 April 2007 - 18:07
Maico:
Hallo,
Leuk dat je al die leuke dieren heb gezien! Heb je er ook foto's van die wil ik dan graag zien!
Groetjes, Maico -
23 April 2007 - 10:47
Nellekepanday:
hee die oscar
wat een leuk bericht. ik vind slangen erg eng. Die heb je toch niet vastgehouden he
schattig zo een aapje. je moeders hebben vast mooie foto's genomen. wie is je nieuwe vriend?
succes op school en veel plezier. wat is de naam voor je vogel geworden?
wij hebben lekker warm weer. gisteren speelde er een bandje op het gat van palace. nou ik ga weer verder werken. knuffels nelleke -
23 April 2007 - 18:18
Carla Warmenhoven:
Lieve Oscar, Carry en Bea.
Via Dion word ik verplicht (maar toch eigenlijk ook niet) achter de laptop geplaatst om jullie spannende verhalen te lezen! Geweldige ervaring voor jullie om alles te beleven, en voor ons op deze wijze te volgen. Het maakt me erg nieuwsgierig, en vind het dus ook geweldig om jullie verhalen te lezen.
Wens jullie heel veel sterkte toe met alle werkzaamheden, en wens Oscar heel veel plezier op zijn nieuwe school en ben van mening dat hij zeker nog heel veel meer vrienden zal gaan maken.
Heel veel groetjes vanuit Noordwijk.
Liefs Marcel, Carla, Dion, Mats & Isis. -
23 April 2007 - 20:20
Bernardien En Fam:
Lieve allemaal,
Jullie verhalen zijn fantastisch; als jullie terugkomen hebben jullie een enorme zak bagage bij je terwijl bij ons het leven rustig doorgaat. Wij gaan niet naar Zwitserland , vieren koninginnedag thuis en 5 mei dus ook. Misschien wel gelegenheid om de boot in het water te leggen. Afgelopen weekend meegezongen in een gelegenheidskoor voor taize-viering; was ergmooi en van vele tradities wat. morgen Leen en leuntje (doe ik dan wel verslag van) Met vriendin door de streek gefietst, mooie kleuren, ruikt lekker, veel corsodrukte, in het bloemencorso liep vriendinnetje van saskia mee en een ander vriendinnetje was bij de opening als streetdancer aanwezig. Dames zijn wel wezen hockeyen maar Basniet naar zwemles. zo dit was even ons berichtje,lieve groetjes van ons allemaal. -
24 April 2007 - 19:56
Bernardien:
Een goede avond (tenminste hier)
We hebben een informatieve middag achter de rug mbt project leuntje en leen. Het project draait goed: voor de vakantie nog 5 scholen. Ik heb het projectboek gecopieerd zodat ik kan inlezen en naar aanleiding van de rondleidingen aantekeningen kan maken. Gelukkig had ik met school al een keer als ouder meegedaan en met jou Carry een keer. Het was gezellig en het wordt vast leuk. Groeten Bernardien. -
25 April 2007 - 13:35
Ramon:
he hoest het daar dan judo je daar ook laterzz ramon en omar -
25 April 2007 - 13:36
Ramon:
he hoe is het dan judo je daar ook laterzz ramon en omar!!
26 April 2007 - 12:28
Ben Matser:
We volgen jullie op de voet.
Leuk om oude herinneringen te kunnen ophalen. Vroeger (1972) zaten erin de sloten rond de bananeplantages zeekoeien.
Nog van gehoord?
Groeten van alle vrijwilligers. -
26 April 2007 - 20:34
Jan En Kitty:
En Oscar zijn je eerste schooldagen goed bevallen? Erg leuk om al jullie avonturen te lezen. Hier gaat alles goed. Surinaamse temperaturen het is hier iedere dag tegen de 30c. Heerlijk. Zo kom ik mijn zwangerschapsverlof wel door. Vorige week kraamfeestje gegeven. 200 man over de vloer gehad. Het grote springkussen was een enorm succes. Geen kind gezien in de tent die jan in de achtertuin had gezet.Allemaal leuke reacties gehad. Sommige hadden Loethe niet eens gezien maar gingen wel dronken naar huis. Jan begint het weer druk te krijgen met koninginnendag in het verschiet. Verder gaat hier alles zijn gangetje... Jullie nog veel plezier en succes met jullie projecten tot de volgende mail1!!